logobau

The following Monday, April 27, I begin a new experience as a professional illustrator. I will impart classes at the prestigious Dessign College BAU, in Barcelona, inside the Postgraduate Degree in Illustration, New Media and Formats module. I am very happy with this new experience and I hope to be a good teacher.

CAT. Aquest dilluns vinent, 27 d’abril, obro un nou camí en aquesta professió vocacional que em té enamorat. Començaré a impartir classes en el prestigiós Centre Universitari de Disseny BAU, de Barcelona, dins el Postgrau en Il·lustració, en la categoria de Nous Suports i Formats. Estic molt content de fer aquest pas i desitjo saber transmetre la meva experiència de la millor manera possible.

ESP. Este próximo lunes 27 de Abril, abro otro camino en esta profesión vocacional que me tiene enamorado. Empezaré a impartir clases en el prestigioso Centro Universitario de Diseño BAU, de Barcelona, dentro del Postrado en Ilustración, en la categoría de Nuevos Soportes y Formatos. Estoy muy contento de dar este paso y espero saber transmitir mi experiencia de la mejor manera posible.