Escola Illa - Xavi Ramiro

Escola Illa - Xavi Ramiro

On Friday April 17, I was invited to moderate a debate in the encounter of teachers of illustration from Catalonia (I Jornada de Professorat d’Il·lustració d’Escoles d’Art de Catalunya). It happened in the School of Art “ILLA”, from Sabadell (Barcelona), and was a fantastic experience!

CAT. El passat divendres 17 d’abril vaig tenir la sort de ser convidat a moderar una de les taules de la I Jornada de Professorat d’Il·lustració d’Escoles d’Art de Catalunya, a l’Escola ILLA de Sabadell. M’acompanyaven: Empar Escobar (coord. del Cicle d’Il·lustració de l’Escola d’Art de Tarragona), Clara Garrigosa (prof. del Cicle d’Il·lustració de l’Escola d’Art Llotja), Pere Ginard (tutor i prof. d’Il·lustració a l’Escola Massana) i Jordi Homar (del Servi d’Ensenyaments de Règim Especial de la Generalitat de Catalunya). Va ser una molt bona experiència!

ESP. El pasado viernes 17 de Abril, fui invitado a moderar una mesa en la I Jornada de Profesorado de Ilustración de Escuelas de Arte de Cataluña. Se hizo en la escuela ILLA, de Sabadell (Barcelona) y fue una gran experiencia.