On Oct. 1, in the celebration of the 100th Esguard magazine issue, we present a new project that I have the pleasure of directing. A digital magazine that mixes illustrations and comics journalism called A1K. Soon we will be able to give more information!

En Germà Capdevila parlant dels nous projecte d'Esguard Publicacions: ull.cat, FCBMag i A1K.

En Germà Capdevila parlant dels nous projecte d’Esguard Publicacions: ull.cat, FCBMag i A1K.

Tota la família de col·laboradors d'Esguard Publicacions.

La família de col·laboradors d’Esguard Publicacions.

Presentant la nova revista A1K.

Presentant la nova revista A1K.

CAT. El passat 1 d’octubre, a l’Antiga fàbrica Damm de Barcelona, i tot celebrant els 100 números de la revista Esguard, vàrem presentar els nous projectes d’Esguard Publicacions: ull.cat, FCBMag i A1K.
Aquest darrer, A1K (que tinc el plaer de dirigir), serà una revista digital de periodicitat trimestral, per a iOS i Android, que fusionarà periodisme amb il·lustració i còmic. Si en voleu saber més, podeu llegir la crònica de la vetllada escrita per en Bernat Puigtobella a la revista Núvol: “El Germà gran es multiplica“.
I aviat, mes informació!

ESP. El pasado 1 de Octubre, en la celebración del número 100 de la revista Esguard, presentamos un nuevo proyecto que tengo el placer de dirigir. Una revista digital que mezcla periodismo con ilustración y cómic, llamado A1K. Pronto os daré más información!