French Bulldog T-Shirt by Xavi RamiroI am pleased to present the t-shirt I made for Mister Dress-Up. It is a limited edition, on sale until May 21. You can buy in the online shop and follow the event on Facebook. Please send me your photos with the shirt and I’ll put it here! 😉

CAT. Us presento la samarreta que he fet per a la gent de Mister Dress-Up. És una edició limitada, a la venda fins al 21 de maig! La podeu comprar a la botiga on-line i seguir l’esdeveniment al Facebook. Si us plau, envieu-me les vostres fotografies amb la samarreta i les pujaré al web! 😉

ESP. Les presento la camiseta que he dibujado para los amigos de Mister Dress-Up. Es una edición limitada, a la venta hasta el 21 de Mayo. La pueden comprar en la tienda on-line y seguir el evento de Facebook. Por favor, envíenme sus fotos con la camiseta y las subiré al web. 😉