Next Tuesday January 21 at 11:00 AM (UTC +1), I will give a webinar for Adobe. I will explain my way to work with Adobe Illustrator, also using a Wacom Cintiq 22HD Touch graphic tablet. The webinar will be in Spanish, and you can register HERE. It’s free!
· El pròxim dimarts 21 de gener, a les 11.00 AM (UTC+1), impartiré un webinar per a Adobe. Explicaré la meva manera de treballar amb Adobe Illustrator, fent servit una tauleta gràfica Wacom Cintiq 22HD Touch. El webinar el faré en castellà, i us podeu enregistrar gratuïtament AQUÍ.
· El próximo Martes 21 de Enero, a las 11:00 AM (UTC+1), impartiré un webinar para Adobe. Explicaré mi manera de trabajar con Adobe Illustrator mientras utilizo una tableta gráfica Wacom Cintiq 22HD Touch. El webinar será en español y os podéis 
registrar gratuitamente AQUÍ.

Adobe Illustrator Wacom Xavi Ramiro